Bell Schedules » 2nd Grade

2nd Grade

2nd Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Mustang Round Up 8:00 AM 8:15 AM 15 min
Instruction 8:15 AM 9:45 AM 90 min
Recess 9:45 AM 10:00 AM 15 min
Instruction 10:00 AM 11:10 AM 70 min
Lunch 11:10 AM 11:30 AM 20 min
Recess 11:30 AM 11:50 AM 20 min
Instruction 11:50 AM 1:45 PM 115 min
Recess 1:45 PM 2:00 PM 15 min
Instruction 2:00 PM 3:00 PM 60 min
Dismissal 3:00 PM